current location:Home > workmanship > The 70㎡ old house has been transformed into a "facelift", the master bedroom has been transformed into a living room, and the whole house has a new look

The 70㎡ old house has been transformed into a "facelift", the master bedroom has been transformed into a living room, and the whole house has a new look

2022-12-05 01:54:51 [cleaning ] source:iohomedecor.com
The 70㎡ old house has been transformed into a "facelift", the master bedroom has been transformed into a living room, and the whole house has a new look

In this case, a career-oriented heroine lives. She usually has a lot of work pressure and wants to have a living space that can relieve pressure. Therefore, the old house of 70 square meters was completely renovated to create a Japanese log mixed cream style full of healing. The entrance of the apartment has added the setting of the entrance, and customized the large-capacity shoe cabinet in matte white, and there is a shoe changing booth for easy shoe changing. The original living room in the living room is dimly lit. The designer removed the wall between the living room and the original master bedroom to introduce light sources, and combined with the original master bedroom to directly transform it into a living room and balcony area. After the renovation, the whole is transparent and spacious, and the moving lines are smooth. Warm wood floors are paired with white walls, while a touch of yellow in the kitchen makes the space extra soft. The background wall of the TV cabinet adopts a matte white cabinet, which not only weakens the presence of a large-area cabinet, but also provides a strong storage space. The 4000K natural light strip under the cabinet is to create a sense of floating, making the whole space lighter and more advanced! After the original wall of the kitchen was smashed, the dining and kitchen area was designed as an open kitchen, and the middle aisle can be shared with the dining room, which is instantly spacious and transparent, changing the crowded layout in the past. The kitchen is mainly dominated by clean and refreshing white, decorated with light cream yellow cabinets. Large plain bricks are used in the middle of the cabinets, with very few gaps, making daily care easier. The restaurant area is largely left blank, supplemented by classic pumpkin chandeliers, making the dining space more elegant and more ceremonial. The extendable log dining table can be extended to 1900cm, which can satisfy 8 people and is very convenient and practical. (The applet has been added here, please go to the Toutiao client to view) The second bedroom and the second bedroom use dark green and ginger to contrast colors, combined with the most basic paint to express the design, creating a retro style, the overall refreshing and warm, Suitable for elders to live. The master bedroom has been moved to the original living room, and the area has not become smaller. There are still enough wardrobes and dressers near the window, and an independent cloakroom is also formed virtually. The color matching of the overall space is also mainly based on milky white, with log-style furniture, a proper Japanese-style log cream style, refreshing and transparent. The toilet adopts the design of dry and wet separation, and the washbasin is placed outside, which is more convenient to use. The design of the frosted up and down sliding windows not only protects privacy, but also does not interfere with the operation of the living balcony when opening the window. Conclusion: This case mainly adjusts the space layout to improve the lighting conditions in the house. It complements the gentle and comfortable Japanese log cream style. The whole house is completely new, with both appearance and practicality. It is worth learning from. Qijia Xiaocai provides more decoration information, friends who like me remember to collect and pay attention! Follow me, write a private letter, and get "Renovation All-in-One" for free!

(Responsible editor:floor)

Related content
Recommended articles